Vrijwilligers gezocht

Onze school ontvangt geen subsidies. Zowel de dagelijkse begeleiding van onze studenten als het werk achter de schermen gebeurt dus door vrijwilligers.

Wij hebben verschillende vaste begeleiders, die zeer geëngageerd zijn. Onze vrijwilligers hebben zeer verschillende, professionele achtergronden en beschikken over heel wat ervaring: informatica, muziek, grafische vormgeving, psychologie, alternatieve therapieën,...

Af en toe worden mensen van buiten de school aangetrokken, om een les te geven, een workshop te organiseren,....

Wil je nu zelf graag vrijwilliger of studiebegeleider worden? Of eens kennis komen maken? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ontmoet onze begeleiders

Henk

is onze muziekdocent, man en steun des huizes. Na 3.5 jaar muzikale studies in het conservatorium stapte hij over naar het professionele muziekleven.

 

Nu maakt hij op Phoenix Academy er een kunst van om zijn muzikale ervaring op een gevoelsmatige en persoonlijke wijze met veel plezier over te dragen naar jongeren en kinderen.

Jessica

helpt  met de coaching van het persoonlijk leer- & leeftraject.  Ze heeft ervaring in het coachen van kinderen, jongeren en ouders.  Ze gaat op zoek naar de oorzaak dmv Contact Coaching zijnde gesprekstherapie, shiatsu, voetreflexologie, & andere alternatieve therapieën.

Jessica droomde 11jaar lang dit schoolproject neer te kunnen zetten en gebruikt dit voorbeeld om de studenten te motiveren hun dromen waar te maken!!

Elvira

is een van onze eerste studenten, zij behaalde ook als eerste haar secundair diploma. Naast haar studies deed ze ervaring op in het organiseren van evenementen, het opstarten & onderhouden van de website & Facebookpagina alsook algemene ondersteuning. 

Ook dit jaar kunnen we op haar hulp rekenen,

Elvira is een onmisbare hulp in de Phoenix Academy. 

Kris

is als een Zwitsers zakmes - multi-inzetbaar, met een heleboel nuttige features (waarvan niemand echt goed weet waarvoor ze dienen). 

Wat we wel weten: hij is opgeleid als Germanist en bassist, en heeft enige ervaring als reisleider, en -journalist, concertorganisator, luchtgitarist en bovenal vader.

 

Zijn wortels liggen in de Kapelse bossen. Bij het blootleggen ervan besloot hij zijn steentje bij te dragen aan de fundamenten van een nieuwe generatie zakmessen.

Sandra Jansen
Lindsay

heeft enkele maanden meegewerkt als begeleider. Zo organiseerde ze creatieve workshops en hield zich met de kleinsten bezig; oa taal, rekenen, crea,...

Nu is zij terug fulltime aan het werk als grafisch vormgever en kan het bestuur van Phoenix Academy Belgium nog op haar steun rekenen.

Voor alle (al dan niet grafische, dagelijkse, organisatorische, levens-,...) vragen of bekommernissen kunnen de jongeren na school bij haar terecht.

Jan

had 12 jaar een praktijk als dierenarts en was 18 jaar uitbater van Australian Icecream in Antwerpen.

Nu is hij lesgever en leerlingenbegeleider.

"Ik ben van mening dat ons schoolsysteem een heel degelijke verandering nodig heeft zodat elke leerling, zonder uitzondering, kan begeleid worden op zoek naar zijn/haar eigen talent.

Ik zie in de Phoenix Academy een project dat hier naartoe werkt & probeer daar,

in zo ver dit mogelijk is, mijn steentje in bij te dragen."

© Copyright November 2018 

by Phoenix Academy Belgium vzw

Contact

Tel: 0486 21 17 94

Email: info@phoenixacademybelgium.com

Adres

Wildertse Duintjes 1

2910 Wildert, Essen