Zoeken
  • Yana Slootmans

Creatief zijn met Phoenix

Een tijdje geleden hebben we een creatieve namiddag gehad. Ik was natuurlijk heel enthousiast over de activiteit. Zelf ben ik heel graag bezig met tekenen en in mijn vrije tijd schilder ik. Voor de activiteit zelf gingen we naar het atelier van de mama van een van de studenten. We waren heel vrij en mochten kiezen wat we deden. Ons doel was om mooie kerstkaarten te maken om ze dan te verkopen. Zo willen we de mensen laten zien wat we doen en maken samen. Een van de manieren was bijvoorbeeld het smelten van wasco met een mini-strijkijzer om zo een tekening van kleuren te ontwikkelen. Dit vond ik zelf de leukste manier. Een andere manier was het creeëren van verschillende kleuren door elkaar doormiddel van verf. Uiteindelijk verknipten we onze kunstwerkjes in vormen of figuren naar keuze en plakten ze in een compositie op een wenskaart. Ik vond het een leuke ervaring. Tijdens de activiteit verzette ik mijn gedachten automatisch en had veel plezier.86 keer bekeken

© Copyright November 2018 

by Phoenix Academy Belgium vzw

Contact

Tel: 0486 21 17 94

Email: info@phoenixacademybelgium.com

Adres

Wildertse Duintjes 1

2910 Wildert, Essen